NRF-EFFEKTER

NRF-EFFEKTER

27.08.20 11:10 av Morten Holtberget

I samarbeid med trendtrykk.no har Norsk redningsdykkerforbund fått igang produksjon av egne NRF-effekter. Gå inn og bestill her: https://www.trendtrykk.no/nrf-shop Alle redningsdykkere har fått e-post med eget passord for å komme inn i web-shop. Kontakt oss direkte hvis dere trenger hjelp, på norskredningsdykkerforbund@gmail.com.

Les mer
VEILEDER TIL OPPLÆRING FOR LINEHOLDERE

VEILEDER TIL OPPLÆRING FOR LINEHOLDERE

10.05.20 23:43 av Morten Holtberget

Hei alle medlemmer og redningsdykkertjenester. NRF publiserer herved veileder til opplæring for lineholdere, samt tiltakskort med sjekkliste for sikkert dykk. Denne opplæringsplanen vil treffe OG gjelde ALLE redningsdykkertjenester. Husk at NRF er en profesjonsorganisasjon. Veiledning fra NRF vil derfor veie tungt juridisk og bør følges. Vi forventer derfor at alle redningsdykkertjenester og virksomheter som forøvrig utfører lineholderrollen forholder seg til og innretter seg etter innholdet. Norsk luftambulanse anerkjenner lineholderopplæringen som en bransjestandard og vil benytte den som mal for grunnopplæring og vedlikeholdstrening for sine mannskaper på nasjonal basis.

Les mer
STORØVELSE REDNINGSDYKKERKOORDINATOR

STORØVELSE REDNINGSDYKKERKOORDINATOR

04.04.19 13:56 av Morten Holtberget

Hei alle medlemmer. Dere får nå en e-post signert prosjektansvarlig for pilotprosjekt "redningsdykkerkoordinator" Jeg ber dere lese henvendelsen, og ta kontakt med følgende personer ved interesse: Øvelse i Kongsberg: Jonas Søderberg, tlf 916 65 058 Øvelse i Moss: Marius Kirkenes, tlf 402 24 288 Med vennlig hilsen Styret i NRF

Les mer

Kategorier